2694091355 Τσαπουρνιά, Καλάβρυτα zaharakishotel@yahoo.gr

Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!
Ζαχαράκης Ξενοδοχείο - Παραδοσιακή Ταβέρνα

Στο εκπληκτικό φυσικό τοπίο της Τσαπουρνιάς, που δίκαια έχει χαρακτηριστεί "Μικρή Ελβετία", στο δήμο Ερυμάνθου βρίσκεται ο φημισμένος "Ξενώνας Ζαχαράκης". Κυριολεκτικά μέσα στα έλατα.
Ένα σύγχρονο συγκρότημα, που διαθέτει διαμερίσματα με πέτρινο τζάκι και μια παραδοσιακή ταβέρνα, όπου σερβίρονται αξέχαστες νοστιμιές.

Για να φτάσετε εκεί θα ακολουθήσετε τον επαρχιακό δρόμο Πάτρας - Καλαβρύτων, μέσω Χαλανδρίτσας. Μετά το χωριό Κομπηγάδι και πριν φτάσετε στη Βλασία θα στρίψετε δεξιά και θα ακολουθήσετε μια πολύ γραφική διαδρομή μέσα σε πυκνό δάσος από έλατα. Σε 2 χλμ. περίπου θα συναντήσετε τα χωριά Μίχα και Τσαπουρνιά.

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Ο καιρός στη περιοχή μας

Ο καιρός στη περιοχή μας

Ενημερωθείτε για τον καιρό στη περιοχή μας έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι για την εξόρμηση σας! Μην ξεχάσετε από τις ρυθμίσεις πάνω δεξιά να επιλέξετε °C.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ
Η ΠΕΡΙΟΧΗ
ΑΝΕΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΑΝΕΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

Στο καινούριο πέτρινο κτήριο που λειτούργησε πρόσφατα, υπάρχουν 10 δωμάτια με τζάκι και 5 διαμερίσματα χωρίς τζάκι, όλα με αυτόνομη θέρμανση και άριστη εξυπηρέτηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΘΕΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΘΕΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

Υπέροχη τοποθεσία μέσα στα καταπράσινα βουνά των Καλαβρύτων!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτικές γεύσεις

Σπιτικές γεύσεις

Οι σπιτικές γεύσεις, τα ντόπια κρέατα, οι χειροποίητες χορτόπιτες, το ζυμωτό ψωμί, η ορεσίβια φέτα, η παραδοσιακή φορμαέλα και τα τοπικά προϊόντα, σε συνδυασμό με το ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγώνες ορεινού τρεξίματος Ηράκλειος Άθλος. Ωραίο φαγητό,  υπέροχη φιλοξενία.
Εξαιρετική τοποθεσία, άψογη εξυπηρέτηση και φιλικό κλίμα. Φοβερή δουλειά στα δωμάτια, πολύ προσεγμένα. Πολύ καλό φαγητό, ησυχία και πολύ πράσινο. Εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να ηρεμήσει.
Τέλειο φαγητό, υπέροχοι άνθρωποι, κ μαγευτική τοποθεσία.
Υπέροχο μέρος! Υπέροχοι άνθρωποι, χρόνια τώρα, σε κερδίζουν με τη καλοσύνη τους. Οξυγονοθεραπεία, μέσα στά έλατα!
Υπέροχη τοποθεσία κοντά στο πυκνό ελατόδασος του Μίχα και της Τσαπουρνιάς. Νόστιμες γεύσεις και ευγενικό προσωπικό. Σαν bonus λαμβάνεις το καθαρό οξυγόνο που αφθονεί στο μέρος.