2694091355 Τσαπουρνιά, Καλάβρυτα zaharakishotel@yahoo.gr

   

Ζαχαράκης
Ξενοδοχείο - Παραδοσιακή Ταβέρνα Καλάβρυτα
______

το ξενοδοχείο
 

Στο εκπληκτικό φυσικό τοπίο της Τσαπουρνιάς, που δίκαια έχει χαρακτηριστεί "Μικρή Ελβετία", στο δήμο Ερυμάνθου βρίσκεται ο φημισμένος "Ξενώνας Ζαχαράκης". Κυριολεκτικά μέσα στα έλατα. Ένα σύγχρονο συγκρότημα, που διαθέτει διαμερίσματα με πέτρινο τζάκι και μια παραδοσιακή ταβέρνα, όπου σερβίρονται αξέχαστες νοστιμιές.

Για να φτάσετε εκεί θα ακολουθήσετε τον επαρχιακό δρόμο Πάτρας - Καλαβρύτων, μέσω Χαλανδρίτσας. Μετά το χωριό Κομπηγάδι και πριν φτάσετε στη Βλασία θα στρίψετε δεξιά και θα ακολουθήσετε μια πολύ γραφική διαδρομή μέσα σε πυκνό δάσος από έλατα. Σε 2 χλμ. περίπου θα συναντήσετε τα χωριά Μίχα και Τσαπουρνιά.


Ο "Ξενώνας Ζαχαράκης" είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που χτίστηκε με μεράκι και πολύ προσωπική εργασία από όλα τα μέλη της οικογένειας Ζαχαράκη. Ο Ξενώνας μαζί με την Ταβέρνα βρίσκονται μέσα σε έναν ιδιόκτητο χώρο 5 στρεμμάτων και εκτείνονται σε μια έκταση 1400 μέτρων συνολικά. Διαφήμισή τους ο ίδιος ο κόσμος. Οι εκατοντάδες επισκέπτες που προτιμούν την περιοχή για τις εξορμήσεις τους και τον ξενώνα για τη διαμονή τους. Η περιοχή της Τσαπουρνιάς είναι δημοφιλής προορισμός τόσο το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι που το κλίμα είναι δροσερό και υγιεινό, χωρίς υγρασία.


Το πρώτο κομμάτι του Ξενώνα αποτελεί ανακαίνιση και επέκταση του παλιού κτηρίου. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η πολυτελής παραδοσιακή ομορφιά του, η ποιότητά του και η άριστη εξυπηρέτηση που παρέχουν οι ιδιοκτήτες του. Στο καινούριο πέτρινο κτήριο που λειτούργησε πρόσφατα, υπάρχουν 10 δωμάτια με τζάκι και 5 διαμερίσματα χωρίς τζάκι, όλα με αυτόνομη θέρμανση και άριστη εξυπηρέτηση.

 

Παροχές:

 Ταβέρνα με σπιτικά φαγητά
 Αυτόνομη θέρμανση
 Τζάκι
 Χώρος Στάθμευσης